Általános egészségügyi

Mi legyen a házi patikában?

Mi legyen a házi patikában?

Először is a rendszeresen szedett gyógyszerek, célszerűen 1 havi tartalékkal!

Ha magas vérnyomásban szenved, kérem irasson fel Tensiomin tablettát, ami a vérnyomás váratlan kiugrása esetén hasznos, elszopogatva vagy elrágva.

Láz, fájdalomcsillapító, amire nem érzékeny. Megjegyzem, magas, nehezen csillapítható láz esetén (39 C) akár két tabletta is bevehető egyszerre.

Hasfogónak Imodium, széntabletta, de legyen otthon hashajtója is, pl Phenolphtalein, vagy ami bevált.

Görcsoldónak No-Spa Papaverin javasolható.

Emésztést segítő gyógyszernek hasznos lehet a Dipankrin, Mezym forte.

Mindezek vény nélkül kaphatóak, időnként ellenőrizni kell a szavatossági idejüket.

Vigyázzunk egymásra!

Tájékoztatás


A szöveg: Alig palástolt üzleti érdek, nyílt átverés az alternatív orvoslás, amely nélkülözi a tudományosságot, hiszen nincs alternatív tudomány, fizika - fogalmazott prof. dr. Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem/Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Orvosi Biológiai Intézetének igazgatója. Az alternatív orvoslás azért veszélyes, mert elfordítja az embereket a tudományosan megalapozott orvoslástól... Az orvostudomány hitelességét próbálja rontani a professzor szerint.

Rendelés működése

A rendelés első órája "mindenkié" azaz a váratlan sürgős esetek ellátását szolgálja. A rendelés előjegyzéssel működik, ez a rendelés 2-3. óráját érinti. Ez az Ön érdekeit szolgálja, hogy elkerülhesse a hosszas várakozást esetleg lázas, vagy fertőző betegek között. Időpont kérhető rendelési időben, 1-2 nappal a tervezett látogatás előtt, telefonon. A megadott időpontban pontosan beszólítjuk, név szerint.

Információk

©2024 Citomed Bt. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search